Background Image Stucadoor website
Ontvang Offertes
Vergelijk aanbiedingen van experts

Wat kost een stucadoor?

Geheel afhankelijk van uw wensen voor stucwerk zal er een prijs tot stand komen. Vooraf is het wel mogelijk om een goede indicatie te geven van de kosten die komen kijken bij het inschakelen van een stucadoor.

Verschillende soorten stucwerken hebben dan ook andere prijzen. De belangrijkste maatstaven voor het bepalen van de prijs, is het soort stucwerk en het aantal vierkante meters.

Met behulp van deze informatie zou u zelf een indicatie kunnen berekenen van de totale kosten. Welke prijzen gekoppeld worden aan de diverse soorten + het uurtarief dat een stucadoor rekent, leveren samen grotendeels de kosten op voor de klus.

Prijs per stucwerk

De diverse soorten stucwerk waar u uit kunt kiezen hebben allemaal een eigen prijs. De gemiddelde kosten zijn:

Soort stucwerk Prijs per vierkante meter
Spachtelputz Vanaf €15,-
Spack spuiten Vanaf €9,-
Leemstuc Vanaf €40,-
Beton Ciré Vanaf €100,-
Tadelakt Vanaf €140,-
Microcement Vanaf €135,-
Microbeton Vanaf €155,-
Terrastone Vanaf €60,-

Let op dat dit vanafprijzen zijn. Het is goed mogelijk dat stucadoors in uw regio andere prijzen hanteren. Dit kan verschillende redenen hebben. Wat is er inbegrepen bij de prijs, wat is het uurtarief van de stucadoor en hoe groot is het oppervlak wat gestukt moet worden? Prijzen voor uw opdracht weten? Vraag dan gratis en vrijblijvende offertes op.

Ook de huidige staat van het oppervlak zal de kosten beïnvloeden. Is een muur direct klaar om aan de slag mee te gaan, dan kost het de stucadoor uiteraard minder tijd. In tegenstelling tot een muur die eerst nog glad gesmeerd moet worden; hier heeft de stukadoor sowieso meer tijd en materiaal voor nodig.

Naast het materiaal wat gebruikt wordt, zijn er ook nog andere werkzaamheden die specifieke prijzen kennen. Voor het stucen van een plafond bijvoorbeeld, de prijzen liggen rond de €15,- per vierkante meter. Voor sausklaar stucwerk is er een gemiddeld tarief van circa €20,- per vierkante meter!

Bespaar tot 40% op uw stucwerk

Op alle soorten stucwerk kan fors bespaard worden. De basis hiervan is het vinden van een geschikte stucadoor uit uw regio. De beste manier hiervoor is het gratis vergelijken van bedrijven door gebruik te maken van onze offerte service. Met behulp van een vergelijking kunnen de mogelijkheden naast elkaar gelegd worden en overwegingen worden gemaakt. Doordat er prijsverschillen zijn, ook tussen stucadoors uit uw regio, levert deze vergelijking u altijd een winst op.

De vraag: wat kost een stucadoor is dan simpel zelf te beantwoorden. Belangrijk is vooral op de totaalprijs te letten, maar let naast de prijs ook op overige punten. Kijk naar de ervaring en referenties van het stukadoorsbedrijf. Deze ontstaan beide door de praktijk en bepalen de kwaliteit van het geleverde werk.

Stukadoor inhuren?

Vraag offertes op bij stukadoors in uw regio en vergelijk het aanbod. Door te kiezen voor de beste deal kunt u besparen op de kosten die u moet maken.